VJ IROCK3
VJ IROCK3 VJ IROCK3 VJ IROCK3 VJ IROCK3 VJ IROCK3 VJ IROCK3
VJ Sport

VJ IROCK3

149,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 179 kpl
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää


VJ Sportin polkujuoksukengät soveltuvat erittäin hyvin agilityyn.


IROCK3 kenkien aggressiivinen pohjakuviointi ja 6 mm nappulat mahdollistavat mielettömän pidon sekä nopeat ja tarkat käännökset niin pehmeillä kuin märilläkin alustoilla. Kevlar vahvistettu päällinen suojaa, kestää ja tukee! Kapein lesti ja vähiten vaimennusta.


Superior Contact -ulkopohja

Agilityn vaatimat nopeat suunnanmuutokset vaativat hyvää pitoa. VJ:n kenkien äärimmäisestä pidosta huolen pitää Superior Contact -ulkopohja. Ulkopohjan materiaali on luonnon butyylikumia, joka tarttuu monipuolisesti eri alustoihin sääoloista riippumatta tarjoten vakaat ja varmat askeleet.


Päälliset huippumateriaaleista

Tukeva kenkä ja kestävät materiaalit tarjoavat luotettavat käännökset nopeissakin tilanteissa. VJ käyttää kenkien päällisissään laadukkaita high tech -materiaaleja kuten Dyneemaa ja Kevlaria, jotka ovat kestäviä, hengittäviä ja tukevia. Päälliset ovat venymätöntä materiaalia, mutta muotoutuvat jalan ympärille tarjoten täydellisen luotettavan istuvuuden.


Fitlock huolehtii istuvuudesta

Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.


VJ lestit

VJ:n napakasti istuvat lestit tarjoavat kengille luonnollisen istuvuuden. Kaikissa malleissa on erikseen lestit niin naisille kuin miehillekin. Koot UK 3.5-7 ovat naisten jalkaan erityisesti suunniteltuja kun taas miesten koot ovat lestiprofiililtaan hieman laajempia.


Leveys-asteikko    2

Sukupuoli    Unisex

Välipohjan korkeus    14mm/8mm

Ulkopohja    Superior Contact -kumipohja

Päällinen    17% DuPont Kevlar®, 83% Nylon

Nappulan korkeus    6mm

Paino    240g (UK 8)
Koko taulukko on asetettu tiukasti istuvan kisakengän mukaan ja taulukon mukaan varpaille jää pari milliä tilaa. Jos siis haluat enemmän varvastilaa, valitse seuraava koko ylöspäin. 
Jotta kengän leveyden hahmottaminen olisi helpompaa olemme luoneet viisiportaisen asteikon sitä kuvaamaan. Leveysasteikon numero 1 tarkoittaa napakinta ja kapeinta istuvuutta, joka VJ:n kengistä löytyy. Asteikon toisessa päässä numero 5 edustaa puolestaan leveintä ja tilavinta istuvuutta.


Pienempi leveysasteikon numero ja kapeampi kenkä pitää jalan tiukasti paikallaan kengän sisällä. Tätä ominaisuutta arvostetaan yleensä juostaessa nopeasti teknisessä maastossa.


Isommat leveysasteikon numerot ja leveämpi kenkä sopii leveälestiselle juoksijalle ja niille, jotka arvostavat leveän lestin tuomaa mukavuutta. Leveämpi kenkä toimii täydellisesti pidemmillä matkoille, jolloin jalat alkavat usein turvota.


HUOM!! Kenkien toimitusaika on n. 2-3 vuorokautta pidempi kuin muiden tuotteiden, koska kengät eivät ole myymälämme varastossa kuten muut myymämme tuotteet. Samassa tilauksessa tilat muut tuotteet lähetetään kenkien kanssa samassa paketissa.


Arvostelut 0 arvostelua