VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla
VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla
VillaDog

VillaDog Huovutettu pallo kädensijalla

16,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 12 kpl

VillaDogin pallot vetonarulla kutsuvat riehakkaaseen vetoleikkiin. Pehmeästä pallosta koira saa hyvän otteen ja pallo tuntuu miellyttävältä suussa. Täydellinen treenilelu ja koirasi ykköspalkkio lajiin kuin lajiin.

Pallot on 100% suomalaista lampaanvillaa. Ne ovat ekologisia ja Suomessa käsityönä valmistettu. Väriaineet ovat REACH-asetuksen alaisia ja täyttää Oeko tex-standardin.


Pallon halkaisija on noin 7cm Koska pallot on tehty käsityönä, voi mitoissa olla heittoa muutama millimetri suuntaan tai toiseen.


Vetoremmi 20mm leveää pp-remmiä.


Vahdi koiran leikkejä. Pallot kestävät hyvin puremisen, mutta repimistä ne eivät kestä.Pallon huolto ja pesu:

Lelut kestävät hyvin puremista. Käytössä palloon tulee hampaista reikiä ja kuidut alkavat repsottaa. Jos kuidut repsottavat, voit huovuttaa palloa ennen pesua käsin. Kastele pallo kuumalla vedellä ja hiero pintaan reilusti saippuaa. Pyörittele palloa käsissäsi, kunnes tunnet kuitujen tiivistyvän. Tehosta vaikutusta pesemällä pallo vielä pesukoneessa 60 asteessa muun pyykin seassa.

Arvostelut 0 arvostelua