Tartten tilaa!! -talutin
Tartten tilaa!! -talutin
Kana Collection

Tartten tilaa!! -talutin

29,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tartten Tilaa!! -tuotesarja on kehitetty koirille, jotka tarvitsevat tilaa ympärilleen esimerkiksi ohitustilanteissa. Keltaisella nauhalla taluttimessa viestitään vastaantulevalle koirakolle tilan tarpeesta. Kana Collectionin Tartten Tilaa!! -tuotesarjan tuotteet viestivätkin tilantarpeesta keltaisella värillään ja viestiä tehostaa hauskasti Milla Paloniemen kuvittama Kiroileva Siili -printti.  

Tartten Tilaa!! -taluttimessa toisella puolella kulkee näkyvyyttä antava heijastin ja toisella puolella viesti tilan tarpeesta. Taluttimessa on erikoisuutena perinteisen käsilenkin lisäksi lukkopäästä 35 cm päästä alkava toinen käsilenkki. Saat siis koiran helposti ja pitävästi viereesi tarvittaessa.

Taluttimen päässä olevassa käsilenkissä on rengas, jolla saat taluttimen kätevästi rinkulaksi kaulallesi/hartioillesi, kun talutinta ei tarvita. Saat taluttimen kiinnitettyä renkaalla myös esimerkiksi erilaisiin julkisilla paikoilla oleviin kiinnitysratkaisuihin ja rengas soveltuu hyvin taluttimen talutusvyöhön kiinnittämiseen. 

Saatavilla pistooli- ja BGB-lukolla kahdessa eri koossa:

S: leveys 20 mm, pituus 180 cm
M: leveys 25 mm, pituus 180 cm

Arvostelut 0 arvostelua