Salme Mujunen: Koirakoulu 1
Salme Mujunen: Koirakoulu 1
Koirataito SM

Salme Mujunen: Koirakoulu 1

29,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus 9 kpl

Koirakoulu-kirjasarjan ensimmäinen osa


Koirakoulu 1 on koiran tottelevaisuuskoulutuksen perusteos, jossa koiran koulutus aloitetaan aivan alkeista.


Koirakoulu 1:ssä sinä koulutat koirallesi vankan perusosaamisen ja rakennat kestävän koulutuksellinen pohjan, jota hyödynnät kirjasarjan seuraavissa osissa edetessäsi tokon ylempiin luokkiin.


Kirjasarjan tavoitteena on mahdollistaa sinulle ja koirallesi tie tottelevaisuusvalioksi, polku piirinmestaruuskokeisiin ja matka maailmanmestaruuskilpaluihin. Matkanne alkaa tästä kirjasta – kestävien perusteiden rakentamisesta, jotka mahdollistavat teille korkeimmatkin tulevaisuuden tavoitteet.


Kirjaa voi lämpimästi suositella kaikille niille koiran koulutuksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kouluttaa koiransa positiivisin menetelmin ja koiraystävällisesti. Koirakoulu 1 on tottelevaisuuskokeiden ylituomarin kirjoittama kirja, jonka anti kumpuaa kirjoittajan syvällisestä lajiin perehtyneisyydestä ja rakentuu liikkeiden yksityiskohtaiseseen opettamiseen.


Koirakoulu 1 harjoitustehtävien avulla saat koirasi koulutuksen etenemään ja saavutatte ensimmäisen virstanpylvään: tottelevaisuuskokeiden alokasluokan ykköstuloksen. Tämän kirjan avulla koirasi tuloksellinen koulutus on mahdollista myös niillä alueilla, joissa tokon koulutusohjaajia on vähän tai ei lainkaan.


Arvostelut 0 arvostelua