Salme Mujunen: Saalisvietti koiraharrastuksessa
Salme Mujunen: Saalisvietti koiraharrastuksessa
Koirataito SM

Salme Mujunen: Saalisvietti koiraharrastuksessa

39,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus 7 kpl

Saalisvietti koiraharrastuksessa -kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen näkemyksen koirien lajityypillisestä käyttäytymisestä, jossa saalisvietti on merkitsevässä roolissa: kuinka saalisvietti näkyy arjessa, miten se limittyy koiran koulutukseen, ja millä eri tavoin se vaikuttaa kokeissa ja kilpailuissa menestymiseen?


Kirjan aihealueet laajentuvat teoksen edetessä saalisvietistä ja saalisleikittämisestä myös sen oheisilmiöihin kuten palkitsemiseen, vireen tasonhallintaan, yleiseen hallintaan, turhaumaan, patoamiseen, puolustusviettiin ja pakotteisiin. Kirjassa käsitellään myös mm. rankaisua, aggressiota, terävyyttä, hermorakennetta ja vietti-pakko-vietti -koulutustapaa.


Näiden teemojen lisäksi kirjassa tarkastellaan saalisvietin merkitystä eri koirarotujen jalostuksessa, käydään läpi käyttö- ja seurakoirien eroja, rotujen välisiä eroja saalisvietin määrässä ja painotuksessa ja opastetaan saalisviettisen harrastuskoiran valinnassa.


Kirjassa on yksityiskohtaisesti selvitetty palkitsemiseen ja vireensäätelyyn soveltuva saalisleikittäminen. Kirjassa on myös saalisleikitykseen perustuvat harjoitusohjelmat tottelevaisuuskokeita, palveluskoirakokeita ja agilitykilpailuita varten. Harjoitusohjelmien avulla koirille rakennetaan koe- ja kilpailukestävyys, viettivoima ja vauhdikkuus osaksi koesuoritusta.


Tervetuloa tutustumaan saalisvietin maailmaan ja ymmärtämään koiraa sen viettirakenteiden kautta!


Koko A4, 168 sivua, kovakantinen.


Arvostelut 0 arvostelua