Salme Mujunen: Agilityradat osa2
Salme Mujunen: Agilityradat osa2
Koirataito SM

Salme Mujunen: Agilityradat osa2

19,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Agilityradat, osa 2


Sisältää 200 kpl 3-luokan ratoja, sekä agilityratoja että hyppyratoja.


Kirja on A4-kokoinen, 224-sivuinen, pehmeäkantinen.


Agilityradat-kirjan kakkososassa on tarjolla haasteita kolmosluokkaan ja matkalle kolmosluokasta Suomen huipulle ja siitä eteenpäin maailman mittelöihin. Näissä radoissa riittää pähkinöitä purtaviksi.


Kirjassa on ratoja, jotka ovat teknisesti, hallinnaltaan ja ajoituksiltaan vaativia. Ne kannustavat kilpailijaa kehittymään ja ottamaan koiransa kanssa askeleita yhä ylemmäs ja ylemmäs omassa agilityosaamisessaan.


Suurin osa kirjoissa olevista radoista on ollut kilpailukäytössä, mutta mukana on myös pelkästään näitä kirjoja varten suunniteltuja uusia, ennen julkaisemattomia ratoja.


Tähän kirjaan on pyritty löytämään kaikki ne mahdolliset erilaiset tehtävät, joita agilityssa on mahdollista toteuttaa. Erilaiset estekombinaatiot, lähestymiskulmat ja haasteet monipuolisen ohjauksen, koiran hallinnan ja vireensäätelyn kannalta, kuten myös ajoituksen onnistumisen suhteen. Kaikki, mitkä erottelevat kilpailijoita osaamisen puolesta, on pyritty laittamaan näille radoille. Tästä syystä nämä radat sopivat erinomaisesti harjoittelun välineeksi niille, jotka haluavat tavoitella monipuolista ja laadukasta osaamista.


200 ratapiirroksen lisäksi kirjassa on agilitytuomarin omaa pohdintaa kolmosluokan haasteista, harjoittelusta ja asioista, jotka liittyvät kilpailemiseen agilityn kuninkuusluokassa.

Arvostelut 0 arvostelua