Rönnin koirasalva 25 ml
Rönnin koirasalva 25 ml Rönnin koirasalva 25 ml
Zenpuu Oy

Rönnin koirasalva 25 ml

14,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.Tuote valmistetaan Sipoon Paippisissa pienellä Rönnin tilalla 100% käsityönä.


KUUSENPIHKA - Luonnon oma lääke

Kuusenpihkaa on käytetty satoja vuosia suomalaisessa kansanparannuksessa. Pihkasalva sopii moniin vaivoihin erinäisimpiin vaivoihin. Pihka sisältää bakteeri- ja mikrobikasvua estäviä aineita. Rönnin pihkasalva on valmistettu Lapin puhtaasta kuusenpihkasta.


Rönnin koirasalva sisältää INCI:

- Auringonkukkaöljyä

- Kuusenpihkaa (10%) - Salvassa käytetty pihka kerätään lappilaisten pihkan ja luonnontuotteiden erikoistuneen perhekunnan toimesta. Raaka-aine kerätään Lapin luonnosta, puuta vahingoittamatta ja mikä tärkeintä, se on ympäristön kannalta kestävää.

- Mehiläisvahaa - Luomu- tai kosmetiikkalaatuinen mehiläisvaha on peräisin Lahtisen vahavalimolta, joka kerää ja käsittelee suomalaisten mehiläistarhaajien mehiäisvahoja.


Varoitus: Pihkatuotteet eivät sovellu hartsiallergisille koirille tai ihmisilleKoiran kanssa liikkuessa mm. metsässä voi sattua erilaisia haavereita, haavoja, hankaumia tai hyönteisenpuremia. Tassujen anturat voivat ärtyä tai tulehtua allergian, hankauksen tai vahingon seurauksena. Talvella tiesuola ja tassujen väleihin paakkuuntunut lumi kuivattaa anturoita. Tähän on avuksi Rönnin Koirasalva, joka on kotimainen 100% luonnontuote.


Rönnin Koirasalva on pehmeää, levittyy helposti ja tuoksuu miellyttävän metsäiselle. Koirat jättävät nuolematta salvalla käsitellyn, pihkan makuisen alueen, mikä nopeuttaa paranemista. Kuusenpihka on luonnon oma antibiootti, jota on käytetty satoja vuosia suomalaisessa kansanparannuksessa erilaisten haavojen, nirhaumien, bakteeri-, sieni-, ja hiivatulehduksien sekä muiden ihovaurioiden hoitoon.

Koirasalva levitetään suoraan hoidettavalle ihoalueelle ja tarpeen vaatiessa päälle laitetaan suojaava side. Lisätään 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voidetta on turvallista käyttää ja sitä voidaan laittaa useita kertoja ihan niin pitkään kuin on tarvetta. Usein kuitenkin muutama hoitokerta on riittävä. Rönnin Koirasalva levittyy helposti tuuheammallekkin karvakaverille, imeytyy hyvin ja hoitaa hellästi terveeksi.


Mihin Rönnin koirasalvaa voidaan käyttää:

- tassujen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

- halkeilevien ja kuivien tassujen hoitoon

- rauhoittamaan ärtynyttä ihoa mm. ihottumat

- hoitamaan ihovauriota, haavoja ja hiertymiä

- ehkäisemään tulehduksia

- hoitamaan hotspotit

- nopeuttamaan luontaista paranemista

- rauhoittamaan hyönteisen puremia

- hyönteiskarkotteena

- ehkäisemään lumen kerääntymistä anturoiden väliin isoiksi paakuiksi

- kaikille lemmikeille ja sopii myös ihmisille


Rönnin koirasalva on:

- nopea, tehokas ja turvallinen

- todella riitoisa

- helposti levitettävä

- imeytyy hyvin, ei tahmaa eikä sotke

- miellyttävä metsäinen tuoksu

- kätevä, helposti mukana kulkeva metallinen purkki

- valmistettu Lapin kuusenpihkasta

- koirasalvaa saatavilla 25 ml rasiassa

- Avain lippu-tuote

Arvostelut 0 arvostelua