Rauh! Mini Crunchy Moose
Rauh! Mini Crunchy Moose Rauh! Mini Crunchy Moose
Rauh!

Rauh! Mini Crunchy Moose

1,80 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus 43 kpl

Mini Crunchy Moose on turvallinen ja vatsaystävällinen puruherkku, joka on valmistettu ainoastaan puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Kuten kaikki muutkin RAUH! tuotteet, nämäkin valmistetaan omassa tehtaassamme Suomessa. Mini Crunchy Moosen sisältämä hirven nahka on rouhittu, joten se on tavallista puruluuta pehmeämpi ja sopiikin erinomaisesti herkkäsuisille koirille, senioreille ja pennuille. Mukaan on lisätty porkkanaa, merilevää ja persiljaa lisäämään maittavuutta. Isoille koirille tämä on maukas, nopeasti syötävä välipalaherkku. Crunchy-sarjasta löytyy kaksi eri kokoa kahdessa herkullisessa maussa.


Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Käytämme puruluiden valmistukseen vain nahan laadukkaimman osan, emme trimmausjätettä tai muitakaan nk. ylijäämätuotteita. Nämä nk. ylijäämätuotteet toimitetaan jätteenkäsittelylaitokselle ja niistä tehdään orgaanista luomulannoitetta suomalaisille pelloille.


RAUH! puruluut valmistetaan Suomessa käsityönä vain ensiluokkaisista raaka-aineista. Valmistusmenetelmämme on suunniteltu alusta alkaen vain puruluiden ja muiden koiranherkkujen valmistukseen, lemmikkisi parhaaksi! RAUH! puruluut valmistetaan aina yhdestä nahkakappaleesta perinteisellä kuivaamismenetelmällä, JO VUODESTA 1989!


- RAUH! tuote on 100 % suomalaista käsityötä.

- Bakterologisesti puhdas.

- Tutkittu ja turvallinen.

- Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.

- Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle.

- Kevyt, alhainen energiapitoisuus.


Se Aito ja alkuperäinen avainlipputuote!


Muistathan valvoa koiraasi sen syödessä puruluita sekä pitää aina raikasta vettä saatavilla.

Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.


Ravintosisältö: Raakavalkuainen 73,9 %, Raakarasva 2,6 %, Kosteus 4,7 %

Raaka-aineet: Hirvennahka, porkkana, merilevä ja persilja


Paino n. 20 g

Pituus n. 130 mm

Leveys n. 15 mm

Paksuus n. 15 mm

Arvostelut 0 arvostelua