Professori A&M Sinkki - Päiväystuote
Professori A&M Sinkki - Päiväystuote
Vitabalans

Professori A&M Sinkki - Päiväystuote

5,75 €
11,50 €
Sisältää alv. 14 %
Alin hinta 30 pv: 5,75 €
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.


HUOM! Parasta ennen 3/2022.


Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkkiä on kaikissa elimistön nesteissä, kudoksissa ja elimissä, mm. luustossa, lihaksissa, ihossa, joissa se toimii 200 erilaisessa entsyymissä.  Sinkki on tärkeä proteiinien, rasvojen rakentamisessa ja niiden rakenteen ylläpitäjänä, sillä se edistää normaalia proteiinien muodostusta ja rasvahappo- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Se on osallisena myös vitamiinien aineenvaihdunnassa (edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa), sukupuolihormonien tuottamisessa ja erityksessä (edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina ja normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä). Sitä tarvitaan kasvuun (osallistuu solujen jakautumisprosessiin) ja kehitykseen (edistää kognitiivista, tiedollista toimintaa) sekä vastustuskyvyn ylläpitoon (edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa).

Ravinnon runsas kuitupitoisuus vaikuttaa heikentävästi ravinnon sinkin imeytymiseen, eläinproteiini sen sijaan parantaa sinkin imeytymistä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

ANNOSTUS

1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
• Sinkkiä 15 mg

Ainesosat
Sinkkiglukonaatti, maissitärkkelys, täyteaineet (selluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ingredienser
Zinkglukonat, majsstärkelse, fyllnadsmedel (cellulosa), fuktighetsbevarande medel (glyserol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

PAKKAUSKOKO

250 tablettia


Arvostelut 0 arvostelua