PAIKKA Recovery Winter Shirt - Palautumispaita, tummanharmaa
PAIKKA Recovery Winter Shirt - Palautumispaita, tummanharmaa PAIKKA Recovery Winter Shirt - Palautumispaita, tummanharmaa PAIKKA Recovery Winter Shirt - Palautumispaita, tummanharmaa PAIKKA Recovery Winter Shirt - Palautumispaita, tummanharmaa
PAIKKA

PAIKKA Recovery Winter Shirt - Palautumispaita, tummanharmaa

41,30 €
59,00 €
Sisältää alv. 24 %
Alin hinta 30 pv: 41,30 €
Saatavuus 7 kpl

PAIKKA Recovery Winter Shirt on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta.
Tämä huipputekninen paita on erittäin mukava ja helppo ratkaisu kylmiin syyspäiviin. Kaunis villaseos on suunniteltu pitämään koirasi lämpimänä.

Erityinen eristävä infrapunakangas lisää verenkiertoa ja auttaa tehostamaan luonnollista palautumista harjoituksen jälkeen. Tämä tyylikäs suorituskykyä tehostava paita sopii niin retkille kuin kaupunkiolosuhteisiin.


Ominaisuudet:
- Lämmin, kosteutta siirtävä ja antibakteerinen - luonnonvillan hämmästyttäviä ominaisuuksia!
- Infrapunavuori auttaa lämmittämään lihaksia ennen harjoittelua ja tehostaa palautumista sen jälkeen.
- Muotoilu ja joustava kangas mahdollistavat vapaan liikkumisen, mutta vaate peittää ja pitää suuret lihakset lämpimänä.
- Tasaiset samat maksimoivat mukavuuden.
- Säädettävä pääntie ja lahkeensuut - yksilöllistä istuvuutta.


PAIKKA -paidan koon määrittämiseksi mittaa koirasi selkä niskasta hännän tyveen. Jos koirasi on kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan isomman koon. Huomaa, että kokotaulukon mitat ovat suurimmat mitat. Pääntie voidaan säätää pienemmäksi.


Materiaalit:
Päällys: 70% akryyli, 30% villa.
Vuori: 55 %% puuvilla, 37% grafeeni, 8% elastaani.

Hoito: Pese varovasti käsin. Suositellaan villapesuainetta. Ei valkaisuainetta, ei kemiallista pesua, ei rumpukuivausta, älä silitä tai käytä huuhteluainetta.

Arvostelut 0 arvostelua