Lumivision ladattava LED-valopanta, sininen
Lumivision ladattava LED-valopanta, sininen Lumivision ladattava LED-valopanta, sininen Lumivision ladattava LED-valopanta, sininen
Lumivision

Lumivision ladattava LED-valopanta, sininen

49,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 15 kpl

Ladattava LED-valopanta koirille.Valopannan ansiosta koira näkyy pimeässä, mutta pannan valo on niin tehokas, että se myös auttaa koiraa näkemään paremmin pimeässä. 


Pannan valo näkyy jopa 500 metrin päähän. 


Panta toimii ladattavalla akulla.


Pakkaus sisältö:

  • Lumivision LED-valopanta
  • latausjohto
  • suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet


Pannan valot syttyvät, kun pannan päät koskettavat toisiaan. Panta lukitaan koiran kaulaan kääntämällä liitintä. Toimintamekanisminsa ansiosta valot eivät sammu vahingossa esim. koiran asennosta tai pantaan tulevasta kosketuksesta johtuen.


Oikean koon valinta:

Pannan mitta on ilmoitettua kokoa n. 2 cm pidempi. Esim. koon 35 cm panta on todellisuudessa 37 cm. Ottamalla tiukan mitan koiran kaulasta saat oikean koon. Esim. jos koiran kaulanympärys on 35 cm on koko 35 cm koiralle sopiva, koska tämän kokoisessa pannassa on väljyyttä pari senttiä ilmoitetun mitan päälle. Aivan pienimmissä koissa väljyyttä ylimääräistä mittaa on hieman vähemmän. 


Panta on avaattavaa mallia eli sitä ei ole tarkoitus pujottaa pään yli. Panta menee automaattisesti päälle, kun lukko laitetaan kiinni eli siinä ei ole erikseen on/off-katkaisijaa ja myös pannan säilytys tapahtuu aukinaisena.


Valikoimissamme ei ole aivan kaikkia saatavilla olevia kokoja ja värejä, mutta tilauksesta kaikki koot ovat mahdollisia. Ota yhteyttä, mikäli haluat koon tai värin, joka tällä hetkellä puuttuu valikoimistamme! Minimitilausmäärä valikoimamme ulkopuolisista vaihtoehdoista 4 kpl erikseen tilattuna, oman tilauksemme yhteydessä voimme tilata myös yksittäisiä pantoja.


Kaikki saatavilla olevat värit: sininen, pinkki, punainen, valkoinen, vihreä.


Kaikki saatavilla olevat kokovaihtoehdot: 30 cm, 31 cm, 32 cm, 33 cm, 34 cm, 35 cm, 37,5 cm, 40 cm, 42,5 cm, 45 cm, 47,5 cm, 50 cm, 52,5 cm, 55 cm, 57,5 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm


Lumivision valopanta on erittäin laadukas ja kestävä. Takuu 24 kk.

Arvostelut 0 arvostelua