Ke-hu Tennis
Ke-hu Tennis Ke-hu Tennis
Ke-Hu

Ke-hu Tennis

18,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 5 kpl

Joidenkin koirien mielestä tennispallo on maailman paras asia! Ke-hu Tennis on tennispallosta tehty lelu neljässä eri koossa. XS -koon lelu sopii pienimmillekkin koirille, L-kokoinen pallo on normaalia tennispalloa suurempi ja turvallinen isommillakin roduilla. Ke-hu Tennis lelujen pallot ovat vinkuvia tennispalloja, mutta koska pallojen läpi kulkee nauha, on vinku astetta vaimeampi kuin pelkässä pallossa. Palloa seuraa tekoturkiskaistale, kahvassa jousto ja käsiosassa fleeevuori.


Huom! Valitettavasti emme voi antaa takuuta pallon vingulle. Koiran hampaan lävistäessä vingun se vaikenee. Joten Ke-hu Tennis on tennispallolelu, jossa on bonuksena vinku, koiran otteista riippuu kauanko tämä lisäominaisuus on käytössä.


Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa. 


Jokaisessa lelussa on yksilöllinen väritys ja tilatun lelun väriin ei ole mahdollista vaikuttaa. Voit kuitenkin esittää toiveita lelun väristä lisätietoja-kentässä, mutta emme takaa, että väritoive voidaan toteuttaa.


S - Pallon halkasija n. 4 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Mini- ja medikokoisille koirille.

M - Pallon halkasija n. 6 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Tavallisen kokoinen tennispallo.Lelun kestävyysaste: Kevyt


Toimitettavan lelun väri vaihtelee. Voit esittää väritoiveen ja pyrimme toteuttamaan sen mahdollisuuksien mukaan.

Arvostelut 0 arvostelua