Ke-hu Siili
Ke-hu Siili
Ke-Hu

Ke-hu Siili

22,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 5 kpl

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.

Ke-hu Siili -lelut tuovat jotain uutta palkkalelumarkkinoille. Tekoturkislelujen sisällä piilee salaisuus, lelut rapisevat, joka lisää koirien kiinnostusta lelua kohtaan. Siili lelut ovat muodoltaan litteitä, jotta ne ropisevat mahdollisimman paljon. Kummastakin lelusta löytyy jousto-osuus. Kahvallisen patukan käsilenkissä on pehmeä fleecevuori.

Kokotaulukko:
Patukka (1-osainen) - Karvaosan pituus 26 cm, leveys 4 cm. Lelun kokonaispituus 52cm.


Kekku (2-osainen) - Karvaosien pituus 18 cm, leveys 8 cm. Lelun kokonaispituus 48 cm.

Lelut on ommeltu tuttuun Ke-hu tyyliin mahdollisimman kestäviksi. Huomioithan kuitenkin, että tekstiililelut eivät kestä järsimistä kovinkaan hyvin.

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua