Ke-hu Nami Kuumailmapallo
Ke-hu Nami Kuumailmapallo
Ke-Hu

Ke-hu Nami Kuumailmapallo

27,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Leiju mukaan leikin maailmaan, vain taivas on rajana!  Voit valita ihanan värikkäästä Ke-hu Kuumailmapallosta nami- tai kumipalloisen version.
Namipallollinen versio Ke-hu Kuumailmapallosta sopii koirille, jotka palkkaantuvat parhaiten namipalkalla. Tekstiilipallo on suunniteltu niin, että namit pysyvät pallon sisällä leikin ajan, mutta koira saa syötyä namit pallosta itse. Lelun pitkä keinokarva innostaa koiraa leikkiin. Ke-hu Nami Kuumailmapallon avulla yhdistät leluleikit ja namipalkan.
Pallon korkeus noin 5,5cm, leveys 9 cm. Lelun kokonaispituus n. 45 cm.


Tekstiilipallo ei ole niin kestävä kuin Ke-hu Kuumailmapallosta löytyvä täyskuminen versio. Emme suosittele tekstiilipalloa kovasti suutaan käyttäville koirille. Keinokarva on liukuvärjätty, joten jokaisella lelulla on oma yksilöllinen värimaailmansa.


Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.


Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.


Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.Arvostelut 0 arvostelua