Ke-hu Kuumailmapallo
Ke-hu Kuumailmapallo
Ke-Hu

Ke-hu Kuumailmapallo

25,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl


Leiju mukaan leikin maailmaan, vain taivas on rajana!  Voit valita ihanan värikkäästä Ke-hu Kuumailmapallosta nami- tai kumipalloisen version.
Tämä täyskumipallollinen versio Ke-hu Kuumailmapallosta sopii koirille, jotka palkkaantuvat pitkästä keinokarvasta ja pehmeän joustavasta pallosta. Lelun pallona on laadukas Planet Dogin pehmeä ja todella joustava golfpallon näköinen pallo. Lelun pitkä keinokarva innostaa koiraa leikkiin. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori.


Pallon korkeus n. 5,5 cm, lelun kokonaispituus n. 41 cm. Keskikokoisille koirille.


Ke-hu Kuumailmapallon keinokarva on liukuvärjätty, joten jokaisella lelulla on oma yksilöllinen värimaailmansa.


Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.


Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.


Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.Arvostelut 0 arvostelua