Ke-hu Komeetta
Ke-hu Komeetta
Ke-Hu

Ke-hu Komeetta

24,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Ke-hu Komeetta on laadukkaasta pitkänukkaisesta keinoturkiksesta valmistettu pöyhkeän muhkea vinkuva palkkalelu. Pitkänukkainen karva kiehtoo koiria ja lisäintoa leikkimiseen tuo lelun sisältävät vingut. Isomman lelun sisällä on kaksi vinkua, pienemässä yksi. Keinokarvassa vaihtelevat vihreän, oranssin ja punaisen sävyt. Lelun päässä on joustava ja ontto Chuckit pallo.


Kokotaulukko

S – Karvaosan pituus 20 cm, leveys 8 cm. Kokonaispituus 43 cm. Pallon korkeus 4 cm.

M – Karvaosan pituus 28cm, leveys 10 cm. Kokonaispituus 51 cm. Pallon korkeus 6 cm.


Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Lelun laadukkaasta keinoturkiksesta ei lähde paljoa nukkaa, mutta huomioithan, että se ei kuitenkaan kestä jos koira alkaa repimään karvoja etuhampailla. Vinguiksi on valittu mahdollisimman kestävät versiot, mutta jos koiran hammas läpäisee vingun, ne hiljenevät.


Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa. Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Arvostelut 0 arvostelua