Ke-hu Happy
Ke-hu Happy
Ke-Hu

Ke-hu Happy

23,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 7 kpl

Iloa elämään ja treeneihin! Happy mind, happy life julistaa tämä hyvän mielen lelu Ke-hu Happy. Pirteän värinen lelu pursuaa positiivisuutta. Saatavilla kaksi eri versiota. Pallona on laadukas Planet Dogin pehmeä ja todella joustava pallo. Karvallisessa versiossa on pitkänukkainen keinokarva, saatavilla myös ilman keinokarvaa. Kahvasta löytyy jousto, sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori.

Kokotaulukko
Keinokarvallinen lelu - Pallon korkeus n. 7 cm, lelun kokonaispituus n. 47 cm.
Karvaton lelu - Pallon korkeus n. 7 cm, lelun kokonaispituus n. 32 cm.

Pallon kestävyys on hyvä ja se sopii useimmille koirille.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua