JumppaPomppa Femton
JumppaPomppa Femton JumppaPomppa Femton JumppaPomppa Femton JumppaPomppa Femton JumppaPomppa Femton JumppaPomppa Femton
Pomppa

JumppaPomppa Femton

35,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 7 kpl


Pomppa täyttää 15 vuotta!

Vuosi 2023 päästään polkaisemaan käyntiin juhlatunnelmissa, sillä Pomppa täyttää huikeat viisitoista vuotta! Kuosisuunnittelija Johanna Rautiainen on loihtinut Pompalle ainutlaatuisen Femton-juhlakuosin, jonka lanseeraus tulee juhlistamaan Pompan viisitoistavuotista taivalta. Vuosipäivän inspiroimana juhlakuosi sai nimekseen Femton, eli viisitoista ruotsin kielellä. Nimen voi nähdä toistuvan myös kuosin designissa! Femton on Pompan historian ensimmäinen kuosi, joka on saatavilla JumppaPompassa. Huomioithan, että Femton-kuosia valmistetaan vain rajoitettu erä!


HUOM! Kuvio näyttää hieman erilaiselta eri koon paidoissa, sillä kuosi on sama paidan koosta riippumatta ja isommissa koissa kuosin kuvion pääsee erilailla esille kuin pienimmissä koissa.


JumppaPomppa on koiran päälle pujotettava joustava lämpöpaita, joka on helppo pukea ja mukava päällä. Sen selkäpuoli on nyppyyntymätöntä plyysineulosta, ja alaosa vettä hylkivää lämpötrikoota. Heijastimet sivusaumoissa takaavat, että koira näkyy pimeälläkin. Jumppa on sähköistymätön ja sitä voi käyttää joko Pomppa-takin alla tai sellaisenaan.


- Jumppa on huoleton ja mukava kaikenlaisille koirille. Se istuu hyvin ja lämmittää korvista häntään.

- Jumppa ei sähköisty, joten se ei aiheuta takkuja eikä kerää karvoja.

- Koiran eturinnan ja vatsan suojaava alaosa on lämpötrikoota, jonka sileä ulkopuoli hylkii vettä ja jonka sisäpuoli on pehmeän lämpöinen.

- Jumpan takaosan leikkaus peittää ja lämmittää koiran reidet.

- Reilu kaulus suojaa niskan. Sen etuosassa olevan joustokiilan ansiosta kaulus ei rajoita pään liikettä.

- Sivusaumojen heijastimet varmistavat koiran näkyvyyden pimeällä.


MATERIAALIT

- Selkäpuoli sähköistymätön, nyppyyntymätön, joustava ja lämmin plyysineulos

- Alaosa joustava lämpötrikoo, jossa lämmin harjattu sisäpinta ja vettähylkivä ulkopinta


PESUOHJEET

- 30 astetta hienopesu

- ei linkousta

- ei silitystä


OIKEAN KOON VALINTA:

Pomppa vaatteiden koot on mitoitettu koiran selänpituuden mukaan. Selänpituus saadaan mittaamalla matka koiran kaulapannasta hännän tyveen ( x cm ). Oikea koko on saatua mittaa vastaava lähin kokonumero.


Jos mitta osuu kokojen väliin riippuu valinta käyttötarkoituksesta ja koiran tyypistä. Raskasrakenteinen, häntää alhaalla kantava koira, joka kaipaa lämmikettä lähinnä autossa odotteluun, valitsee isomman koon. Siro, pystyhäntäinen ja metsäkirmailuun takkia tarvitseva koira ottaa pienemmän koon.

Arvostelut 0 arvostelua