Francodex Biodene Organic Puppy Shampoo 250 ml
Francodex Biodene Organic Puppy Shampoo 250 ml
Francodex

Francodex Biodene Organic Puppy Shampoo 250 ml

13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Luomumanteliöljy: kosteuttaa ihoa ja turkkia

Betaiini: vahvistaa pennun herkkää ihoa

Francodex Biodene Organic Puppy Shampoo sisältää manteliöljyä ja betaiinia, jotka hoitavat ja kosteuttavat pennun herkkää ihoa. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta tuote soveltuu säännölliseen käyttöön.

Hellävarainen puhdistava pohja, vaikuttavat aineet (betaiini, sikuriinuliini, guarkumijohdannainen, manteliöljy*, kylmäkuivattu aloe vera -mehu*, natriumfytaatti), rakenneaine (karrageenit), säilöntäaineet (bentsyylialkoholi, alkoholi), luonnollista alkuperää oleva tuoksu.

*luomuviljeltyjä ainesosia.


Edencert Label: Biodene shampoot sisältävät yli 95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia, joista 10 % luomuainesosia.

Tuote on valmistettu huolellisesti valituista ainesosista, jotta se on erittäin hellävarainen lemmikkisi iholle. Shampoo vaahtoaa hieman vähemmän kuin tavallinen shampoo. Siksi shampoon voi levittää suoraan lemmikkisi turkkiin laimentamatta. Ravista pulloa ennen käyttöä. Kostuta lemmikkisi turkki ja levitä sitten pieni määrä shampoota ja hiero tuotteen levittämiseksi tasaisesti. Anna vaikuttaa hetki, huuhtele huolellisesti ja kuivaa. 

Arvostelut 0 arvostelua