Francodex Biodene Organic All Coat Shampoo 250 ml
Francodex Biodene Organic All Coat Shampoo 250 ml
Francodex

Francodex Biodene Organic All Coat Shampoo 250 ml

13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 2 kpl


Luomukamomillauute: pehmentää turkkia ja rauhoittaa ihoa

Sikuriinuliini ja guarkumi: helpottaa takkujen selvitystä

Francodex Biodene Organic All Coat Shampoo on kaikille turkkityypeille sopiva shampoo. Se sisältää kamomillakukkauutetta, jolla on ihoa ja turkkia rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia sekä sikuri-inuliinia ja guarkumijohdannaista, jotka helpottavat takkujen selvitystä. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta sitä voidaan käyttää säännöllisesti kaikille turkkityypeille.

Hellävarainen puhdistava pohja, vaikuttavat aineet (betaiini, sikuriinuliini, guarkumijohdannainen, glyseriini, kylmäkuivattu aloe vera -mehu*, natriumfytaatti, kamomillankukkauute), teksturointiaine, säilöntäaineet (bentsyylialkoholi, alkoholi), luonnollista alkuperää oleva tuoksu.

*luomuviljeltyjä ainesosia.


Francodex Biodene shampoot sisältävät yli 95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia, joista 10 % luomuainesosia.

Tuote on valmistettu huolellisesti valituista ainesosista, jotta se on erittäin hellävarainen lemmikkisi iholle. Shampoo vaahtoaa hieman vähemmän kuin tavallinen shampoo. Siksi shampoon voi levittää suoraan lemmikkisi turkkiin laimentamatta. Ravista pulloa ennen käyttöä. Kostuta lemmikkisi turkki ja levitä sitten pieni määrä shampoota ja hiero tuotteen levittämiseksi tasaisesti. Anna vaikuttaa hetki, huuhtele huolellisesti ja kuivaa. 

Arvostelut 0 arvostelua