Canius® Plus maitohappobakteeriseos 30 g
Canius® Plus maitohappobakteeriseos 30 g
Vetcare Oy

Canius® Plus maitohappobakteeriseos 30 g

26,90 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.


Valmistusprosessin muutoksen vuoksi Suomen markkinoilta poistunut Canius® Plus on palannut koiranomistajien iloksi nyt takaisin saataville. Uudistuneen tuotteen koostumusta muutettiin nostamalla siinä olevan hapatetun maidon määrää. Uutuutena tuotteeseen lisättiin herkullinen makuaine, jonka myötä Canius® Plus maistuu ruokahalunsa menettäneille nelijalkaisille entistä paremmin.

Valmistusprosessin muokkauksessa tuotteen koostumusta optimoitiin kasvattamalla siinä olevan hapatetun maidon määrää. Maitohappobakteereita, joita käytetään tuotteen sisältämän maidon fermentointiin, on tuotteessa yhtä paljon kuin aikaisemminkin.

Uuden, lihan makuisen makuaromin myötä Canius® Plus myös maistuu eläinystävälle myös entistä herkullisemmin. Pakkauksessa on mukana erillinen annostuslusikka, jonka avulla tuotteen annostelu koirille on helppoa ja tarkkaa. Valmisteen voi sekoittaa myös vaikkapa suoraan ruuan tai juoman joukkoon. RIITTOISA KOOSTUMUS!

Canius® Plus -tuotteiden maitohappobakteeripitoisuutta on lisätty huomattavasti. Näin valmisteen riittoisuus kasvaa yli kaksinkertaiseksi. Sama teho saavutetaan pienemmällä annoksella, joten pakkauksesta riittää pidempään.

Terveistä suomalaisista koirista eristetyillä maitohappobakteereilla hapatettu valmiste.

Maitohappobakteerit ovat koiralle yhtä tärkeitä kuin ihmisille. Canius® Plus on täysin koiraperäisten kantojen myötä ainutlaatuinen suomalainen keksintö ja pitkäjänteisen kehitystyön tulos. Canius® Plus on markkinoiden ainoa valmiste, joka sisältää koiraperäisiä maitohappobakteereita. Täydennysrehu.

Koirista eristetyt maitohappobakteerit

  • Lactobacillus fermentum NCIMB 41636
  • Lactobacillus plantarum NCIMB 41638
  • Lactobacillus rhamnosus NCIMB 41640

Lue miksi Canius® Plus on ainutlaatuinen tuote.

Mihin Canius® Plussaa käytetään?

  • Suoliston tasapainon häiriöt, toistuvat ilmavaivat (30 päivää)
  • Antibioottikuurin jälkeen (vähintään 30 päivää)
  • Matkustelu, mökkimatkat, koiranäyttelyt (vähintään 7 päivää)
  • Muutokset ruokavaliossa (7 päivää)
  • Jatkuvaan käyttöön (Annostelu joka toinen kuukausi 30 päivän ajan)
  • Tiineys ja imettäminen (Aloitetaan 1 vko ennen astutusta ja jatketaan imetyksen päättymiseen saakka)
  • Pennut (Aloitetaan pennuille kiinteille siirtymisen yhteydessä ja jatketaan uudessa kodissa 35 päivän ajan)

Käyttöaihe

Täydennysrehu koirille tukemaan monipuolista ruokavaliota.


KOOSTUMUS

Terveistä suomalaisista koirista eristetyillä maitohappobakteereilla (1a001) fermentoitu maito, kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, makuaine (liha- ja eläinperäiset tuotteet, hiivavalmiste) ja kolloidinen silikaatti. Teknologiset lisäaineet: 1a001: L. fermentum NCIMB 41636, L. plantarum NCIMB 41638 ja L. rhamnosus NCIMB 41640 yhteensä 3x1011 pmy/kg. E551b kolloidinen silikaatti.


RAVINTOAINEET

Tuhka 40 %, raakavalkuainen 21 %, raakarasva 1 %, raakakuitu 1 %, laktoosi 20 %, kalsium 140mg/g, fosfori 5mg/g, natrium 3,5 mg/g


Annostus

Jauhe sekoitetaan ruokaan tai juomaan. Pakkaus on suljettava heti annostelun jälkeen. Pakkaus sisältää annostelulusikan.


 

Canius® Plus 30 g pakkaus riittää kuukaudeksi yli 3 kg koiralle.

Koiran paino 1–3 kg: 1/2 annostelulusikallista vuorokaudessa
Koiran paino yli 3 kg: 1 annostelulusikallinen vuorokaudessa


Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa ja se tulisi käyttää 1 kk kuluessa.


Avaamaton pakkaus säilyy jääkaapissa 2–8 ⁰C lämpötilassa 1 vuoden ajan valmistuksesta.

Tuotetta voidaan lyhytkestoisesti (max 2 vrk) kuljettaa myös huoneenlämmössä (alle +25 C). Tämän vuoksi suosittelemme tuotteen noutamista suoraan myymälästämme. Toistaiseksi lähetämme tuotetta vain Postin kautta, koska Postin paketit ovat yleensä perillä kahden vuorokauden kuluessa. Lähetämme Canius-tilauksia sisältäviä pakettaja vain maanantaista keskiviikkoon siten, että paketti toimitetaan postiin juuri ennen kuin paketit noudetaan toimipisteestä.

Arvostelut 0 arvostelua