B&B orgaaninen Show shampoo 100 ml
B&B orgaaninen Show shampoo 100 ml
B&B

B&B orgaaninen Show shampoo 100 ml

1,78 €
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

HUOM! Parasta ennen 9.11.2019.


Huippulaatua oikeaan hintaan. Mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää, laimennus 1:10. Antaa kauniin turkin, helppo huuhdella. Hellävarainen ja luonnollinen tuoksu Ei aiheuta allergisia oireita sinulle tai koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.


Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri - ja lisäaineita, parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita),silikonia tai keinotekoisia hajusteita.


Show-shampoo


Antaa turkille pehmeyttä ja kiiltoa, mutta ei tee sitä raskaaksi tai rasvaiseksi. Helpottaa turkin käsittelyä. Show-shampoo antaa turkille ylellisen sileän ja kiiltävän pinnan ja säilyttää turkin luonnollisen kosteuden. Tämä tekee show shampoosta THE shampoon lemmikillesi, silloin kun turkin pitää olla parhaimmillaan. Pehmeä vaahto on helppo huuhtoa pesun jälkeen.


Shampooseen on lisätty luonnollinen persikan tuoksu (persikkanuute). Erityinen ainesosa tässä tuotteessa on kultapöly, joka on tehty 100% luonnollisista mineraaleista. Kultapöly antaa ennennäkemättömän kiillon turkille.


Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) pH-arvo: 5,5-6


- Huppulaatua oikeaan hintaan

- Mieto mutta hyvin toimiva

- Erittäin edullinen käyttää, tiiviste (laimennus 1:10)

- Miellyttävä pehmeä vaahto

- Hellä, luonnolliset tuoksut

- Hypoallerginen sinulle ja lemmikillesi

Arvostelut 0 arvostelua