B&B orgaaninen Citrus shampoo 100 ml
B&B orgaaninen Citrus shampoo 100 ml
B&B

B&B orgaaninen Citrus shampoo 100 ml

4,45 €
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

HUOM! Parasta ennen -päiväys 06.06.2020.

Huippulaatua oikeaan hintaan. Mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää, laimennus 1:10. Antaa kauniin turkin, helppo huuhdella. Hellävarainen ja luonnollinen tuoksu Ei aiheuta allergisia oireita sinulle tai koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.


Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri - ja lisäaineita, parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita),silikonia tai keinotekoisia hajusteita.


Citrus

Shampoo sisältää sitrushedelmää.Tämä shampoo sisältää paljon luonnollista C-vitamiinia joka auttaa ylläpitämään ihon oikeaa kollageenitasoa. Vitamiini C myös suojelee tulehduksilta ja palauttaa luonnollista tasapainoa. Citrus shampoo myös poistaa tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja.


Kollageeni antaa iholle kestävyyttä. Jos koirallasi on ongelmia liian kuivan tai rasvaisen ihon kanssa, on tämä shampoo sille oikea valinta.


Shampoo on erityisen hyvä collieille, spanieleille, pitkäkarvaisille mäyräkoirille ja muille roduille joilla on silkkinen turkki, ja joille sitrusöljy tuo erityistä etua.


Shampoo sopii hyvin kissoille, joiden värin se kirkastaa, niin valkoisen kuin värillisenkin turkin.


Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) pH-arvo: 5,5-6


- Huppulaatua oikeaan hintaan

- Mieto mutta hyvin toimiva

- Erittäin edullinen käyttää, tiiviste (laimennus 1:10)

- Miellyttävä pehmeä vaahto

- Hellä, luonnolliset tuoksut

- Hypoallerginen sinulle ja lemmikillesi

Arvostelut 0 arvostelua