Toimitusehdot


Yleistä

Koirapalvelu Origon (2660552-6) verkkokaupasta voi tilata koiratarvikkeita sekä ihmisten ravintolisiä.Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Myymälästä noudettavat tilaukset voi maksaa myös käteisellä tai kortilla noudon yhteydessä.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Vaihtoehtoina ovat DB Schenker, Posti, Matkahuolto sekä nouto myymälästämme Orivedeltä tai toimitus ennalta sovitusti Tampereelle. Noudettavista ja Tampereelle toimitettavista tilauksista ei veloiteta toimituskuluja.


Toimituskulut DB Schenkerin kautta ovat 5,90 € ja Postin sekä Matkahuollon kautta 6,90 €.
Vähintään 75 € euron arvoisista tilauksista ei veloita toimituskuluja.Toimitusaika

Tilaus postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Toimitus Tampereelle aina sopimuksen mukaan.Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautus-  ja vaihto-oikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton/käyttämätön. Tilauksen tai sen osan palauttaminen on maksutonta. Ota yhteyttä sähköpostitse, mikäli haluat palauttaa tuotteen, jolloin lähetämme sinulle palautusohjeet: info(a)koirapalveluorigo.fi. 

Noutamattomista paketeista ei palauteta toimitusmaksua.